Monday, June 13, 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κουραμάδες, 12- 06- 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΡΑΜΑΔΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής πρώτης συνεδρίασης των νεοεκλεγέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) και κατά τις αρχαιρεσίες του προέκυψε ομόφωνα νέο ΔΣ με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Γραμμένος Κωνσταντίνος (του Σπύρου και της Αφροδίτης)
Αντιπρόεδρος: Μουμούρη Μαρία (του Χαράλαμπου)
Γραμματέας: Γραμμένος Μιχάλης (του Φιλίππου)
Ταμίας: Γραμμένου Αμαλία (του Σπύρου)
Σύμβουλος: Γραμμένος Αντρέας (του Κώστα)

Κατόπιν, επίσης ομόφωνα εγκρίθηκε η παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Μετά και την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών το νέο ΔΣ του Συλλόγου θα ήθελε και επίσημα να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και συγχωριανούς που προσήλθαν μαζικά –σχεδόν ογδόντα άτομα- στην εκλογική διαδικασία, την προηγούμενη εβδομάδα και ψήφισαν, δείχνοντας έτσι τη στήριξή τους στο Σύλλογο και την επιθυμία τους για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και νέων δράσεων. Ως νεοεκλεγέντα μέλη κατανοούμε το βάρος της επιλογής μας και είμαστε διατεθειμένοι να εργαστούμε, για να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες των συγχωριανών μας. Το θετικό κλίμα εξάλλου που επικράτησε κατά τις εκλογές τόσο μεταξύ των υποψηφίων όσο και μεταξύ των μελών αποτελούν ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον και την ανάληψη συλλογικών δράσεων. Άλλωστε βούληση του νέου ΔΣ είναι η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων φίλων- συγχωριανών στις εργασίες του Συλλόγου.

           Σε αυτό το πνεύμα το νέο ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει:
·        τα μέλη όλων των προηγούμενων ΔΣ του Συλλόγου για τη μέχρι τώρα προσφορά τους ελπίζοντας στη βοήθεια και στην υποστήριξή τους.
·        την Εφορευτική Επιτροπή των τελευταίων εκλογών, που βοήθησε να τηρηθεί η άψογη διαδικασία κατά τις εκλογές.
·        κυρίως όμως θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους- συγχωριανούς που συμμετείχαν στη διαδικασία και εξέφρασαν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους στους εκλεγέντες.
                                  Το νέο ΔΣ του Συλλόγου

No comments:

Post a Comment